We AREndonk basketball. Jij ook?

Bij Okido gaat het niet altijd om basketbal. Het gaat wel altijd om onze jeugd. In dat opzicht zijn we niet zomaar een basketbalclub.

Wij geven de jeugd van Arendonk en omliggende dorpen de kans om plezier te maken met één van de meest complete sporten ter wereld, zowel fysiek als mentaal. Samen met hun families maken onze spelers deel uit van onze club, waar ze leren hoe je mits voorbereiding, discipline en zelfrelativering kan slagen, ook in het leven.

Want wij geloven in mensen die gedreven worden door dingen als werklust, samenwerken en vooral veel humor. Plezier maken is erg belangrijk voor ons. Okido werkt seizoen na seizoen aan die waarden.

Onze sponsors zijn stuk voor stuk mensen met organisaties die deze waarden onderschrijven. Ze willen hun steentje bijdragen aan het overbrengen ervan aan onze jeugd. En ze houden uiteraard, net zoals wij, van de geweldige sport die basketbal is.

Ben of ken jij ook zo iemand? Wij stellen je met plezier ons sponsoraanbod voor. Geef ons een seintje op sponsoring@bbcokido.be en je hoort van ons.